Translate

MSM

MSM er en svovlforbindelse, methyl-sulfonyl-methan. Svovl er et livsvigtigt mineral og derfor har svovltilskud også en meget bred virkning. Nogle forsøg har vist, at MSM-tilskud kan mindske tandlommernes dybde, hvilket gør at dette produkt har stor relevans for mennesker med paradentose.

Udover det har MSM også en række andre gavnlige fordele: det er stærkt udrensende, så som behandling efter en evt. amalgamsanering eller candidakur er det vældig godt. (Det er også en vældig god kur mod tømmermænd)
Andre gode virkninger af MSM, som der i øjeblikket forskes i: Gigtlidelser, ledproblemer, muskelømhed, muskelsmerter og smerter generelt, fibromyalgi, betændelsestilstande, sårheling, fødemiddelallergi, mavesår, dårlig fordøjelse, irriteret blære.
Dosis: 500 mg til 10 g. Start med 500 mg eller 1000 mg, og gå så langsomt opad. 10 g i en periode vil kunne opveje års mangel, derefter kan man trappe ned igen til 3-6 g om dagen. Tag det gerne sammen med c-vitaminer, de to ting styrker hinandens virkning. Drik meget vand til, især mens du trapper op. MSM vil virke udrensende, og derfor er det vigtigt at drikke rigeligt vand.