Translate

Styrk immunforsvaret

Udover at de fleste af de kosttilskud, som er gavnlige for paradentose, også styrker immunforsvaret, er der nogle specifikke produkter, man kan bruge som en form for kur enten ved en betændelsestilstand eller blot for at booste immunforsvaret.
Der er først og fremmest Urte-Pensil, som jeg egentlig også mener bør være en del af ethvert ”husapotek”.
Urte-Pensil er en urteblanding, som virker meget bredt ved at stimulere immunforsvaret, og i modsætning til almindelig penicilin, kan Urte-Pensil bruges ved alle typer infektioner.
Også for mennesker med tilbagevendende eller kroniske betændelser – f.eks. bihulebetændelse, blærebetændelse osv. – er Urte-Pensil rigtig godt, da der ikke sker nogen form for tilvænning eller resistens.
Da en almindelig penicilin-kur vil efterlade patienten med et svagere immunforsvar og dermed større sandsynlighed for at få nye infektioner, vil det være en god idé at tage en Urte-Pensil-kur efter en penicilin-kur. Dette vil beskytte mod nye infektioner, samtidig med at immunforsvaret bygges op igen.
Urte-Pensil indeholder bl.a. echinacea, men echinacea fås også i ren form enten som piller, dråber eller pulver, og har også i sig selv en stærkt stimulerende virkning på immunforsvaret.
Et andet godt produkt til at styrke immunforsvaret er Immolina, et ekstrakt af blåalge.
Endelig skal også nævnes de homøopatiske midler, f.eks. Argentit Comp., Echinacea Comp. og Infeksin, som også på forskellig måde styrker immunforsvaret og kan virke bredt på mange forskellige infektioner.