Translate

Efter en penicillin-kur

Det er vigtigt at få opbygget et stærkt immunforsvar efter en penicillinkur. Penicillin svækker tarmfloraen og belaster leveren på et tidspunkt, hvor du har brug for at være så sund som muligt, så problemerne ikke vender tilbage. (Se under "penicillinkur", hvad du skal supplere med, mens du tager penicillin.)

For at genopbygge immunforsvaret og genskabe en sund tarmflora:

Symbioflor - 2 kapsler 2 gange dagligt.
Citridal-dråber – fordi en penicillinkur giver candida-svampen alt for gode vækstmuligheder, og Citridal modvirker en skadelig udbredelse af candida-svamp. 10 dråber i vand på tom mave om morgenen.
MSM – for udrensning af affaldsstoffer fra bakterierne og rester af penicillin i kroppen. Mindst 1 g 3 gange daglig.
Immolina – til at styrke immunforsvaret
Urte-Pensil – til at styrke immunforsvaret.
Desuden C-vitamin og de andre kosttilskud, som styrker immunforsvaret. 

Citridal, Immolina, Symbioflor og Urte-Pensil er den specifikke del, som man tager i nogle måneder for at sikre sig, at infektionen ikke vender tilbage – eller at man får nye infektioner andre steder, fordi immunforsvaret er svækket. De øvrige kosttilskud fortsætter man med for en længerevarende permanent opbygning af immunforsvaret. Desuden kan der være en fordel i at tage leverstyrkende midler som f.eks. Hepa-form, fordi alle giftstoffer – som penicillin f.eks. – skal udskilles over leveren.
Når balancen er genoprettet, kan du gå over til daglig vedligeholdelse.